Help, mijn Gellak komt los.

Gellak kan zomaar loslaten, terwijl je gedacht had dat je alle stappen van het opzetten goed had doorlopen. Ik heb al eerder aangegeven dat Gellak om verschillende reden niet goed kan blijven zitten. Soms loop je maar een paar dagen met de lak, en dan komt hij alweer los. Dit is niet wat het product beloofd.

Wat is er dan aan de hand?

Je kunt last hebben van lifting (lucht onder de lak), dit is echt heel vervelend. Waarom de lak dan loskomt is vaak een raadsel. Als je alle stappen van het product goed hebt doorlopen, dan kan het daar eigenlijk bijna niet aan liggen. Schoonmaken van de nagels is vaak het belangrijkste gedeelte. Als dit niet goed gebeurt dan komt de Gellak heel snel los. Daarna mag je ook niet meer met de vingers aan de nagels zitten, want dan kun je weer opnieuw beginnen. Maar wat als je wel goed hebt schoongemaakt en de Gellak komt toch los….Dan heeft de nagelplaat niet genoeg aan alleen schoonmaken.

Tjoooz Pro Bond to the rescue!!!

Er is hoop! Tjoooz brengt de Tjoooz Pro Bond op de markt, maar wat is het dan? Dit product werkt als een dubbelzijdige plakband. Plakt aan de nagels, maar plakt ook aan het product! De werkwijze is heel simpel;

  • Breng een heel dun laagje product aan op de nagels, het kwastje is kort en klein om de reden dat het echt dun aangebracht moet worden. Laat de bond een minuut drogen aan de lucht niet in een UV of LED lamp. Het product maakt de nagels vrij van vet, olie en vuil. Het dringt door in de nagels en oneffenheden op de nagels zullen opgevuld worden. Vervolgens verbind het zich aan het product dat vervolgens op de nagels geplaatst gaat worden. Denk hierbij aan Gellak of Gel en Acrylnagels, maar ook nagellak zal hierdoor een verlenging hebben van de draagtijd. Omdat het product plakt zal lifting minder kans hebben, dus hecht bijvoorbeeld je Gellak beter op de nagels.

De Tjoooz Pro Bond kan dus altijd onder een product/merk naar keuze gedragen worden. Let op het is geen Primer! Primers worden ook vaak gebruikt voor betere hechting van je Gellak, maar als je Primers lang gebruikt kunnen deze schade aan je nagelplaat veroorzaken. Tjoooz Pro bond is zuurvrij dus niet schadelijk voor de nagels.

Waar?

Lifting behoord dus tot het verleden! Gellak, nagellak Gel of Acryl van welk merk dan ook zal beter aan je nagels hechten. Wie wilt dat nu niet? Bestel jou Tjoooz Pro Bond vandaag nog op:

www.tjooozpro.com

Vragen over dit product stel ze gerust op; Get in Touch

Groetjes Mariska

Tjoooz Pro Gellak